De Villa

De villa is gelijkvloers, volledig ingericht, van alle gemakken voorzien en beschikt over zowel 110V als 220V stopcontacten.

De luxe keuken is voorzien van een keramische kookplaat, een ruime koel/vries kast, een senseo koffiezetapparaat, een waterkoker en een combi-magnetron / oven. De ruime woonkamer is voorzien van een gezellige, ruime zithoek. In de villa is Wifi (gratis) aanwezig.

De villa, bestemd voor bewoning door maximaal 4 personen, beschikt over 2 slaapkamers, een grote en een wat kleinere. In de grote slaapkamer staat een 2-persoonsbed en een grote kledingkast. Deze kamer is voorzien van airco. De tweede slaapkamer heeft een 1-persoonsbed, dat gemakkelijk kan worden omgebouwd tot een 2-persoonsbed. Deze kamer kan gekoeld worden middels een ventilator.

Er is een kluisje voor al uw kostbaarheden. Verder is er een strijkplank met strijkijzer beschikbaar.

De gehele villa is voorzien van zogenaamde shutterramen. Doordat de villa heerlijk op de wind ligt, kan er prima natuurlijk geventileerd / gekoeld worden. Het gebruik van airco is hierdoor vaak niet nodig.

In de ruime badkamer is voldoende opbergmogelijkheid voor uw eigen spullen. De douche beschikt over warm- en koud stromend water.

De porch is overdekt en is toegankelijk vanuit de woonkamer via een schuifpui. Op de porch staat een eettafel met 4 stoelen.

Rondom het zwembad is een houten pooldek aangelegd. U kunt hier heerlijk genieten van de zon, het uitzicht over de Caribische Zee en het groen van de tuin en de natuur. Het water van het zwembad wordt door een mineraal zuivering systeem gezuiverd (wordt geen chloor toe gevoegd) . Het zwembad heeft een afmeting van maar liefst 9 meter lang, 4 meter breed en is 1,50 meter diep. Rondom het zwembad staan strandbedden en loungestoelen.

Het terrein is volledig omheind. De poort die toegang geeft tot het terrein is elektrisch bedienbaar. Er is ruimte op het terrein om een huurauto te parkeren.

Huisregels

 • Schakel elektrische apparaten uit (zoals verlichting of airco) bij het verlaten van de woning.
 • Binnenshuis roken is niet toegestaan. Gelieve hiervoor gebruik te maken van het terras.
 • Graag voor het behoud van het binnen meubilair, deze niet te gebruiken voor het drogen van uw kleding.
 • Tijdens het gebruik van het servies kan het voorkomen dat er een keer een glas of bord sneuvelt. Dit is geen probleem, maar maakt u hier a.u.b. wel melding van. Dan kunnen we ervoor zorg dragen dat het ontbrekende servies wordt aangevuld.
 • Na het uitchecken bij de villa graag de vuilniszakken in de container deponeren.
 • Functioneert een apparaat niet of niet naar behoren, of constateert u een ander gebrek? Maakt u er dan a.u.b. melding van zodat we het probleem z.s.m. kunnen verhelpen.
 • Huisdieren zijn niet toegestaan.

 

Aansprakelijkheid van de huurder

Tijdens uw verblijf bent u aansprakelijk voor schade aan de woning of inboedel. De kosten voor het repareren van de schade worden in rekening gebracht (verrekend met de borgsom).

Als verhuurder zijn wij niet aansprakelijk voor

 • een ongeval in of rondom de villa
 • bezittingen die verloren, gestolen of beschadigd worden gedurende uw verblijf
 • tijdelijk defect van apparatuur, elektriciteit of watervoorziening
 • overmacht situaties

 

Verzekering

De volledige inboedel is verzekerd onder de standaard condities en risico’s die gesteld zijn door de lokale verzekeringsmaatschappijen. Uw eigen goederen worden niet meegenomen in deze verzekering. Het is daarom raadzaam om zelf een reisverzekering af te sluiten.

Beschikbaarheid

Contact

Foto Zelf