Prijzen

De prijs bedraagt € 70 per nacht, gebaseerd op een verblijf van 2 personen. (Voor een extra persoon wordt € 10 per nacht in rekening gebracht, maximaal 2 extra personen)

De minimale verblijfsduur is drie nachten.

De borgsom bedraagt € 250

Prijzen zijn inclusief:

  • Eén keer per week tussentijdse schoonmaak
  • Eén keer per week wisseling bedlinnen
  • Gratis gebruik van Wifi
  • Gratis gebruik van kluisje
  • Gebruik van bad- en handdoeken (er wordt eens per week gewassen)

 Prijzen zijn exclusief:

  • 7% Omzetbelasting (voorheen toeristenbelasting)
  • Eindschoonmaak € 50
  • Verbruik van water en elektra

Verbruik water

Water is zeer kostbaar op Curaçao omdat het uit zeewater gewonnen moet worden. Voor het verbruik vragen wij een vergoeding van € 7,50 per 1 m³ afgerond naar boven in eenheden van 0,5 m³. Alleen het werkelijke verbruik wordt in rekening gebracht. Bij aankomst en bij vertrek wordt de meterstand opgenomen.

Verbruik elektriciteit

Onnodig gebruik van airconditioning is de grootste oorzaak van een hoog stroomverbruik. Voor het verbruik van elektriciteit vragen wij een vergoeding van €0,50 per kWh.  Alleen het werkelijke verbruik wordt in rekening gebracht. Bij aankomst en bij vertrek wordt de meterstand opgenomen.

Transferkosten van / naar luchthaven Hato

Indien u wenst gebruik te maken van een transfer van en / of naar de luchthaven vragen wij een vergoeding van €25 per enkele rit.

Betalingen

Na reservering ontvangt u een factuur voor de gehele huurperiode, de verplichte 7% omzetbelasting en de
€ 250 borg. De aanbetaling van 50% dient u binnen 7 dagen na factuurdatum te hebben voldaan. Pas als de betaling binnen is, is de boeking definitief. Het resterende bedrag van 50% dient u te voldoen uiterlijk 6 weken vóór aankomst. Bij niet tijdige betalingen vervallen alle op ons te verhalen aanspraken. De kosten voor het verbruik van water, elektra en andere eventuele extra services worden verrekend met de borg. Het resterende bedrag wordt binnen 14 dagen na vertrek weer teruggestort.

Annulering

Indien u de reservering annuleert, tot 6 weken voor uw aankomst, zijn de kosten gelijk aan de aanbetaling. Bij annulering binnen 6 weken voor uw aankomst bent u de volledige huursom verschuldigd. Wij raden u aan naast een reisverzekering ook een annuleringsverzekering af te sluiten.

Aankomst en Vertrek

U kunt op iedere dag aankomen en vertrekken. Wij stemmen de aankomsttijd af op uw vlucht. Op de dag van vertrek verzoeken wij u  de villa uiterlijk om 10.00 uur te verlaten, zodat wij deze gereed kunnen maken voor de volgende gasten. Als er geen nieuwe gasten komen kunt u GRATIS gebruik blijven maken van de villa tot uw vertrek naar de luchthaven.

Voor een onvergetelijke tropische ervaring: Paradise at Home!

       Recensies

Wij hebben 2 weken bij Paradise at Home doorgebracht, en het was fantastisch!

Het appartement is prima, veel privacy, en zo ingericht dat we, ondanks de warmte op Curaçao, geen enkele nacht de airco nodig hebben gehad.

Mooi vrij uitzicht over de zee, en veel rust, de drukte kun je opzoeken.

Het zwembad is heerlijk, bijna geen chloor, maar zout met mineralen.

De eigenaren zijn erg lief, hulpvaardig en gastvrij.

Gelegen op de Grote Berg zit je redelijk centraal.

Wij vinden dit een absolute aanrader, en komen hier zeker terug!

Ron en Marjolijn


Paradise at Home, met meer woorden kan je dit oord niet beschrijven.

Zeer gastvrije eigenaren, prachtig huisje van alle gemakken voorzien, plaats voor 4 personen en goed lopende WIFI in en rondom het huis.

Uitzicht op de zee in de verte, een heel groot magnesium zwembad met heerlijke ligstoelen en zitjes erom heen. Elke week schoon beddengoed, schone handdoeken en wordt het huisje schoongemaakt, heerlijk.

Een auto is absoluut nodig op het eiland. Maar het is ook heerlijk om bij het zwembad te verblijven, te lezen en te zonnen (met of zonder badkleding!)

We genieten nu al een aantal jaren van de rust, en het buiten leven. In de omgeving zijn mooie baaien. Maar het ligt ook niet ver van Willemstad.

Wij raden aan iedereen dit paradijsje aan, het is niet voor niets dat we ieder jaar terug komen.

Willem en Beatrijs


De locatie van Paradise at Home is heel fijn. Het is er altijd een paar graden koeler dan in bijvoorbeeld Willemstad omdat het heerlijk op de wind ligt. Ook ’s nachts waait het lekker door de slaapkamers zodat je geen airco nodig hebt. Wij waren wel in een gunstige periode (januari / februari) We verbleven met z’n vieren in het appartement en dat was prima om in te leven en te koken. Wel misten we een wasmachine. Bij het zwembad is het heerlijk en je het veel privacy. Wij kennen Curaçao heel goed, maar jullie kunnen anderen genoeg adviseren.

Hartelijk bedankt voor het prettige verblijf in Paradise.

Jan en Killy / Paul en Rigmor


Wij zijn van 6 tot 27 mei 2018 op Paradise at Home geweest. Een mooie rustige accommodatie met alles er op en er aan. Heerlijk zwembad en veel privacy. Leuke mensen en zeker een plek om een keer terug te komen.

Bob en El


We hebben een heerlijke vakantie gehad op een toplocatie en prachtig eiland! Een echt paradijsje! Harco en Riët zijn erg gastvrij. Ze hebben ons leuke tips gegeven. Als het even kan en er is nog plaats… komen we zeker een keer terug.

Jeanette en Geertje