Prijzen

De prijs bedraagt € 70 per nacht, gebaseerd op een verblijf van 2 personen. (Voor een extra persoon wordt € 10 per nacht in rekening gebracht, maximaal 2 extra personen)

De minimale verblijfsduur is drie nachten.

Bij een verblijf langer dan vier weken hanteren wij een korting van 10%.

De borgsom bedraagt € 150

Prijzen zijn inclusief:

  • Eén keer per week tussentijdse schoonmaak
  • Eén keer per week wisseling bedlinnen
  • Gratis gebruik van Wifi
  • Gratis gebruik van kluisje
  • Gebruik van bad- en handdoeken (er wordt eens per week gewassen)

 Prijzen zijn exclusief:

  • 7% Omzetbelasting (voorheen toeristenbelasting)
  • Eindschoonmaak € 50
  • Verbruik van water en elektra

Verbruik water

Water is zeer kostbaar op Curaçao omdat het uit zeewater gewonnen moet worden. Voor het verbruik vragen wij een vergoeding van € 6,50 per 1 m³ afgerond naar boven in eenheden van 0,5 m³. Alleen het werkelijke verbruik wordt in rekening gebracht. Bij aankomst en bij vertrek wordt de meterstand opgenomen.

Verbruik elektriciteit

Onnodig gebruik van airconditioning is de grootste oorzaak van een hoog stroomverbruik. Voor het verbruik van elektriciteit vragen wij een vergoeding van €0,50 per kWh.  Alleen het werkelijke verbruik wordt in rekening gebracht. Bij aankomst en bij vertrek wordt de meterstand opgenomen.

Transferkosten van / naar luchthaven Hato

Indien u wenst gebruik te maken van een transfer van en / of naar de luchthaven vragen wij een vergoeding van €25 per enkele rit.

Betalingen

Na reservering ontvangt u een factuur voor de gehele huurperiode, de verplichte 7% omzetbelasting en de
€ 150 borg. De aanbetaling van 50% dient u binnen 7 dagen na factuurdatum te hebben voldaan. Pas als de betaling binnen is, is de boeking definitief. Het resterende bedrag van 50% dient u te voldoen uiterlijk 6 weken vóór aankomst. Bij niet tijdige betalingen vervallen alle op ons te verhalen aanspraken. De kosten voor het verbruik van water, elektra en andere eventuele extra services worden verrekend met de borg. Het resterende bedrag wordt binnen 14 dagen na vertrek weer teruggestort.

Annulering

Indien u de reservering annuleert, tot 6 weken voor uw aankomst, zijn de kosten gelijk aan de aanbetaling. Bij annulering binnen 6 weken voor uw aankomst bent u de volledige huursom verschuldigd. Wij raden u aan naast een reisverzekering ook een annuleringsverzekering af te sluiten.

Aankomst en Vertrek

U kunt op iedere dag aankomen en vertrekken. Wij stemmen de aankomsttijd af op uw vlucht. Op de dag van vertrek verzoeken wij u  de villa uiterlijk om 10.00 uur te verlaten, zodat wij deze gereed kunnen maken voor de volgende gasten. Als er geen nieuwe gasten komen kunt u GRATIS gebruik blijven maken van de villa tot uw vertrek naar de luchthaven.

Voor een onvergetelijke tropische ervaring: Paradise at Home!

       Recensies

Wij hebben 2 weken bij Paradise at Home doorgebracht, en het was fantastisch!

Het appartement is prima, veel privacy, en zo ingericht dat we, ondanks de warmte op Curaçao, geen enkele nacht de airco nodig hebben gehad.

Mooi vrij uitzicht over de zee, en veel rust, de drukte kun je opzoeken.

Het zwembad is heerlijk, bijna geen chloor, maar zout met mineralen.

De eigenaren zijn erg lief, hulpvaardig en gastvrij.

Gelegen op de Grote Berg zit je redelijk centraal.

Wij vinden dit een absolute aanrader, en komen hier zeker terug!

Ron Koopmanschap en Marjolijn van Nimwegen